Dark Sun Bergen

Fra dvergehammeren til alvereiret

En vandring blant ørkenfjellene

Vi starter vandringen mot alvereiret i dagslys med skyen hengende over hodet. Etter den første av ca tre dager begynte diskusjonen om vi skal heller vandre om nattet. Vi har nå kommet inn i et område hvor selve ørknen er over og det er mer stony barrens og småfjell. Natten gikk over uten hendelser og Huk’Hak så tegn til at vi fortsatt er på rett spor. Etter noen timer ser Huk’Hak at der er noen levende vesener på toppen av en åsrygg vi kommer til å passere. Huk’Hak vinker til disse humanoidene som rider på noen kanker. Hela bestemmer at vi skal fortsette selv om de ikke vinket tilbake.

Etterhvert dukker der opp flere og flere folk på toppen av åskammen. Rundt åskammen kommer der ridende 5 alver. Vi girer for freden og lar våpnene hvile. Alvene byr frem med tepper til å sitte på vi byr frem vann til alle fem. De er “the Night whisper”-stammen. Stammens leder lurer på hvor vi er på vei siden det eneste på veien er de fordømtes fort, nemlig “The sunriders”-stammen. Vi opplyser om at vi er på jakt etter folk som er bortført og at vi mistenker at de fordømte er innblandet. Stammens leder, Ylvanus, opplyser om at de har en fredsavtale med den andre alvestammen, men at vi kan hjelpe hverandre.

Alvestammene har hverandres sønner som gissel for å overholde fredsavtalen. Nattviskernes høvdings sønn Ulgis holdes altså som gissel av dagriderne. Dagriderne er en stor stamme med mange utposter. En av utpostene er en oase som har mange ting som eies av nattviskerne. Mot å hjelpe de med å skaffe disse tingene, som er blant annet Salvana, konen til høvdingen, så skal de vise oss bakveien inn i fortet.

Ylvanus tegner opp oasen slik at vi vet hva vi går til. Og vi setter ut. Vi angriper om dagen. Planen er å komme inn til oasen i leit etter vann og håpe på at vi kommer tett nok til at vi ikke blir skutt ned av vaktene. Vi blir møtt av et par ryttere. Kalulu overtaler sjefen for vaktene til at vi skal få snakke med lille høvding, avdelingshøvdingen til oasen. Huk’Hak har også en liten høvding kan han opplyse om. Ingen spør nærmere. Vaktsjefen tar frem en leirgauk og varsler oasen om at vi er på vei inn.

Når vi kommer inn i oasen ser vi åtte alver som samler seg ved muren som Alvanus viste oss på kartet sitt. Lille høvding viser seg å være en druide. Han tilbyr at vi kan kjøpe vann for alt vi eier. Avdelingshøvdingen forklarer at der er en alv som het Barwin som lanserte en teori om “The survival of the fittest”. V’Ren ble utålmodig og gikk rolig mot en av kankrytterne og denget til.

Kampen blir fort intens med to crits og to vanlige hot hits på Huk’Hak og så kom steiner opp fra bakken og begynte å krasje inn i oss. Huk’Hak gikk ut av steinskyen, jeg gikk etter. Jeg gikk ned. Plutselig var jeg oppe igjen, og jeg lot jeg Huk’Hak bli usynlig som planlagt. Etter et par runder, så klarte vi å få igang buffematrixen og kampen kan snus.

Etter kampen fant vi 17 giftdarter, en blowgun og en masterwork dagger. Magisk hide armour +1, 1 cure moderate potion, 1 potion of shield of faith.

Vi fant ny indre visdom etter kampen.

Comments

Ingjald

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.