Dark Sun Bergen

I ørkenen med en flott plante

Vi står nå på randen av drapssonen til en ørkenplante. Huk-Hak kunne fortelle oss at knollene til planten kan kurere skadde personer, men vi kom frem til at kampen med planten vil skade oss så mye at vi vil tape mer på å skaffe knollene. Derfor jakter vi heller på redet til edderkoppene.

Huk-Hak sporer et jordmusspor frem til musehiet. Der fant vi restene av to personer. De har på seg en beinring med innrisninger og en kappe som har tålt tiden godt. V’Ren fant en beindolk litt bortenfor.

Vi trekker oss opp på steingrunn for å campe og jeg identifiserer lootet. Ringen er en ring of protection + 2, kappen klarte jeg ikke, mens dolken er en + 1+ +. Hela identifiserte kappen som en cloak of arachnida. Jeg fikk dolken. Glenn kappen. Og ringen gikk til Dick Artek.

Åsgut, V’ren og Dick sitter vakt. Dick hørte noen drønn i bakken nattestid. Dagen etter fant vi ett spor etter en giant.

Vi startet turen innover. Etter en stund traff vi på rauker. Vi valgte å gå mellom dem. Etter en stund følte vi at noen prøvde å rote rundt i tankene våre. Det viste seg å være en halfling druid som rider en giant. Han vil at vi skal ta livet av en defiler mot å guide oss videre.

Vi leitet mye i området og tilslutt fant jeg et område i fjellet som var dekket av en illusjon. Bak illusjonen var der en steindør. Dick søkte etter feller, men fant ingen ting. Huk-Hak slår oss igjennom døren. Så buffer vi.

Vi gikk rolig inn mens Huk-Hak messet: Defiler, defiler. Da jeg stoppet følget fordi jeg så noe magisk, så ble vi stormet av noen boneheads. De biter oss. Det blir tett. Det blir stygt. Det blir jævlig.

Huk-Hak tok seg en lur, så valgte V’Ren å kjøle ned sitt varme bryst på gulvet. Defileren valgte å varme oss alle opp med en fireball. Så da tok både Huk-Hak og jeg en lur sammen. Hela viste som vanlig lederskap og stilte seg midt i kampen, stabiliserte oss og passet på at Macca kunne treffe bedre. Så gjorde han seg usynlig. Så gav Hela ham glitter. Så gjorde han seg rask. Så slo alle på ham. Og så løp han sin vei.

Comments

Ingjald

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.