Dark Sun Bergen

Inn i den sorte hule

og vi håper den ikke er fuktig og trang

Etter vi hadde fått helbredet oss litt, så kom våre alveallierte til. De takker for at vi rensket oasen for dem, og prøvde seg på at vi nå skulle begynne å forhandle om å vise oss vei til bakinngangen til the fort of the damned. Etter å ha gjort vår avtale klar, så ledet de oss til en lang hule som de sa at forhåpentligvis vil lede inn i fortet. Lederen for alvene forlot oss der. Vi hvilte og så startet vi turen innover.

Vi møtte etter en stund en cave-in. Huk-hak og V’Ren klatret opp, så noen edderkopp-konkonger, og kom seg igjennom. De raste ned på andre siden og vekket mamma og pappa edderkopp. Kalulu og jeg ble igjen på feil side av noen edderkoppspinn.

De tok litt av vår styrke, men så tvang Kalulu dem i søvn og huk-hak trakket på dem. Blant beinrestene til edderkoppene fant vi: Amulett, fine hansker (gloves of dex 2), ring (prot +1, Huk-Hak) og 5 piler (1).

Vi fortsatte så videre inn i hulen en god del til før vi hvilte på nytt. Den natten gikk også fint.

Så gikk vi mer, og litt til, og litt til. Ingen vann i sikte. Til slutt kom vi til et nytt cave-in. Her var det god plass.

V’Ren scoutet. Fant ingen ting. Og vi fulgte rådet til den nye ringen til Huk-Hak, onwards!

Det er ut som der er et venterom der inne. Vi finner noen veldig svære metalldører! Og en udød dverg. Med en stor øks. Skulle hatt noe mjød å tilby. Vi gikk nærmere. Noe som brakte den til liv. V’Ren snakker til den på dvergisk. Og han svarer! Vi får dessverre ikke passere. :(

Comments

Ingjald

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.